Stúdiónk alapításának gyökerei 1989-1990-re nyúlnak vissza. A lapkiadói aktivitás kezdetben – 1990-től fogva egy alapítvány működési keretei között – néhány köztisztviselői és közalkalmazotti szakszervezet havi folyóiratainak szerkesztéséből állt. Később, 1994-től kezdve, cégalapító főszerkesztőnk, dr. Dura László előbb magánvállalkozókén különféle intézmények könyveinek, kiadványainak létrehozására, nyomdai előkészítésére, a kiadói tevékenység ellátására vállalkozott. 1996-tól Bt, majd 2009-től Kft. keretei között előbb folyóirat- és kiadványszerkesztéssel, könyvkiadással, nyomdai műszaki előkészítéssel, utóbb weboldalak, webshopok készítésével és üzemeltetésével is foglalkoztunk.

Mára tevékenységi körünk kibővült egyedi igényeket kielégítő szoftverek fejlesztésével, zenei publikációkkal, események, rendezvények szervezésével és online közvetítésével. Partnereink között tudhatunk számos önkormányzatot, kis- és középvállalkozást, szakszervezetet, civil szervezetet, magánszemélyt.

Célunk, hogy megrendelőinkkel közösen találjuk meg a számukra legkielégítőbb, egyéni igényeikre és lehetőségeikre szabott megoldásokat, ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, amely során rugalmasan alkalmazkodunk a változó körülményekhez.

A társadalmi felelősségvállalás keretében több társadalmi rendezvényt, díjat szponzoráltunk az elmúlt években. Saját forrásból önálló és függetlenségére büszke szakszervezeti hírügynökséget és szakportált üzemeltetünk, amellyel célunk, hogy alternatívát kínáljunk a hírpiacon, teret adjunk az érdekképviseletek társadalmi szerepe körül folyó polémiáknak. A stúdiónk körül csoportosuló szakemberek a mediálás, a coaching, a tréning és a tanácsadás eszközeivel segítenek az ügyfeleknek konfliktusaik kezelésében, megoldásában.